ruben

ruben

Måste bara visa! Det här är Ruben. Min syster Idas och Dennis pomeranianvalp (samma som hunden Boo ni vet).

det går ju inget bra det här

Jag och Flora

Alltså, det går ju så där det här med bloggandet. Uppriktigt sagt så hinner jag inte. Eller jag har väl kanske inte det rätta intresset för att ta mig tid helt enkelt. Lite synd men kommer fortsätta iaf och det blir väl något inlägg här och något inlägg där. Jocke har semester nu i 5 veckor och är hemma med oss vilket är helt underbart! Tänk om livet alltid var så här?

Flora blev hela 10 veckor igår! Stora tjejen som sover i egen säng och hela nätter. Lyxbebis or what? Går bara och väntar på vändningen för så hä bra kan man väl inte ha det som småbarnsförälder?

på promenad

Flora på promenad

I helgen tog sig Flora en liten promenad i gräset bland massa små bellisar.

oumbärligt barnvagnstillbehör

Solskärm från 32GÅ

Solskärm från 32GÅ

Fy tusan vad tröttsamt det är att hålla på med filtar och annat när solen skiner rakt in i vagnen när man är ute och går. Därför blev jag himla glad när jag via Elin hittade 32GÅ som syr jättefina solskärmar till barnvagnar. Perfekt! Bara att välja ett fint tyg och sen beställa. Kan verkligen rekommenderas!

villa björknäs

Villa Björknäs

Villa Björknäs

Villa Björknäs

Villa Björknäs

Villa Björknäs

Foto: Sjönära

I jakt på vackra sekelskiftesvillor på Hemnet hittade jag Villa Björknäs. Skjut mig. Finns det på riktigt människor som bor så här?

söndag

Regines kreativiteter

Bestämde mig just för att påbörja projekt ”Gör din egen säng-gavel” efter att ha sett denna bild från Regines Kreativiteter via Isa. Samtidigt sitter jag med en Imac i varukorgen på Netonnet för 12000:-. Fy bubblan men jag måste. Min Macbook vill gå i pension men det tar emot att fylla i kortuppgifterna just nu vill jag lova. Man blir snål när man är mammaledig och sparkontot inte fylls på lika frekvent…

Åmmeberg

20130611-175739.jpg

Jaha, nu har det visst gått ett par dagar här igen. Lilla familjen har varit iväg på minisemester i sommarstugan och Flora skötte sig med den äran. Nästan bättre än hemma faktiskt. Idag blir hon sju veckor!

Tuffingen

Hur cool får man vara?

20130531-214759.jpg

flora i photo booth

Flora och mamma i Photo Booth

Och här inne har det visst inte blivit någon förbättring. Skärpning! Allt jag har att bjuda på idag är en bild från Photo Booth på mig och Flora. Damen satt i mitt knä och filurade samtidigt som jag skickade iväg ett viktigt mail och ett sådant ögonblick måste givetvis förevigas tänkte jag. Stora tjejen. Har verkligen gått ifrån det där lilla spädbarnet till en riktig bebis och växer så fort jag tittar bort. Fast än är hon en relativt liten tjej. På 1 månadsdagen var hon 52 cm lång och vägde 3890 gram.

oj vad tiden flyger förbi

Flora testar Ray Ban

Ojsan, nu var det visst ett tag sedan men tiden bara springer iväg! Det är amning, sovning, blöjbyten, promenader, fikor, besök, BVC, mys och bara vanligt liv. Det blir liksom inte mycket över. Har dock tänkt skärpa mig då:

1. Det är väldigt roligt att kunna se tillbaka och läsa om vad man gjorde när lilla Florisen var ny.

2. Bloggen är en bra anledning att fota, fota, fota, vilket jag nu för tiden inte är så himla bra på. Skärpning!

Idag fick Flora ett paket från Ellos som vi beställde för vad som känns som 100 år sedan och hon var så liten och vi hade panik för att vi typ inte hade några kläder i storlek 50 som hon kunde ha. Mini har dock växt lite och jag är tveksam på om hon ens kommer i sina nya pyjamasar med fötter. Det här med fötter på pyjamasar förresten. Sjukt mysigt och gosigt men väldigt opraktiskt då kidsen växer ur själva fotdelen snabbare än själva kroppen… Dagens tips!